top of page

Designul ready-made de genti si accesorii din piele naturala imbraca sensibilitatea craftmanshipului traditional in valente moderne, accesoriile metalice statement transforma produsele Siameza Atelier in piese iconice.

 

Siameza Atelier Leatherwork este brandul co-fondat de absolventele Unarte, Bianca Muntean si Nicoleta Tudor. Initial, conceptul brandului a fost concentrat pe estetica zonei de workwear, producand sorturi de piele naturala pentru diferite spatii de lucru (baruri, coffee shops, makers ), mizand pe stilul personal al  individului si intelegand nevoia consumatorului de a purta un obiect vestimenatar modern, dar in acelasi timp clasic, lipsit de claustrarea intr-o uniforma.

 

Acest hiat in zona de marochinarie, de workwear, pe care am reusit sa il acoperim a fost practic rampa de lansare. Curand am inceput sa migram in zona de accesorii de piele, producand genti, borsete si rucsace, promovand produse cu functionalitate din zona utilitara, usor unisex, oferind piese statement, cu design recognoscibil. Dezvoltarea in aceasta directie a fost una naturala, sustinut de feedback-ul clientilor nostri, lansand in anul 2019 o colectie de genti dedicata sexului frumos, armonizand femininul in stilul caracteristic brandului Siameza.

bottom of page